Ert första gemensamma boende

Att flytta ihop kan vara något helt fantastiskt då man tycker om varandra och känner att det är dags att hitta ert första gemensamma boende. Så klart så kan ni ha lite olika åsikter om hur det ska vara i ett hem men vi tror ändå att ni kan lösa detta och skapa ett gemensamt hem där ni båda kan trivas.

Om ni bott var för sig tidigare så kommer det två bohag som ska mixas ihop till ett och samma. Det kan mycket väl vara så att det inte alls är några större problem att möblera upp en bostad med era saker. Vissa möbler kanske inte en passar in i det nya hemmet utan ni får köpa något nytt som passar bättre. När ni ska skapa ert gemensamma hem så gäller det att kunna ge och ta. Vissa saker för hemmet kanske kan maganiseras tillsvidare för att se framöver vad som händer.

Det gäller att ni hittar det som ni gemensamt tycker om och så klart så kanske man får acceptera saker som den andra partnern tycker om och man själv kanske inte gillar. Försök skapa ett hem där ni båda två kan acceptera och det är ju inte hela världen om man får ge med sig och låta den andra bestämma. Prata om saker och ting och försök skapa det hem där ni båda tycker om sakerna och de möbler som ställs in. Det går ju att förändra i ett senare skede om det är något som bör ändras.