Få mer tid för varandra – anlita fönsterputs

Har du flyttat till drömkåken med flera vackra fönster med vackra vyer? Det är underbart. Kanske några våningar också, det kan behövas om du har en större familj. Det är fint och luftigt, och det är skönt med mycket plats. Men då kommer vi till städningen som tar lite mer tid och energi än du tänkt.

Du behöver inte städa varje rum eller våning samma dag utan det går bra att dela upp jobbet på flera dagar. Men det är säkert trevligt om det blev gjort samma dag så att du kan pusta ut, och njuta av tillvaron. Sedan är det alla fönster som behöver bli rengjorda och gärna på båda sidorna.

Ta hjälp med städningen

Om du har nyare treglasfönster slipper du öppna dem, men med äldre fönster tar det längre tid. Äldre fönster behöver du öppna och tvätta på insidan också. Har du fler våningar så kan det ta en hel del tid.

Du får mycket tid över till roligare aktiviteter om du tar hjälp och anlitar fönsterputsare. Det kan vara riktigt skönt när någon annan kan fixa fönstren åt dig och det kan Höga Höjder göra åt dig. Du kan även utnyttja RUT-avdrag på städtjänster så det är smidigt.