Få mer tid för varandra

Något som kan vara en bristvara i våra dagar är tid. I ett förhållande så gäller det att se till så att man får mer tid för och ed varandra. Det är lätt att man glider i från varandra då man nästan aldrig träffas. Det är jobb, intressen och annat som tar upp vår tid så att någon till slut väljer att lämna förhållandet.

Det är viktigt att ni har tid både för och med varandra. Försök hitta på saker som båda har ett intresse av. Så klart så ska man ha egna intressen som man vårdar men att hitta något gemensamt intresse kan vara bra för förhållandet. Det så kallade livspusslet är inte alltid enkelt att lägga men om man ger sig den på att man tillsammans lägger pusslet och inte bara ena partnern så kan det faktiskt läggas.

Det kan också vara så att man får tid över där man inte riktigt vet vad man ska göra. Men tänk vad skönt att bara få krypa upp i soffan och se på en film tillsammans utan att det är något som hänger över och måste bli gjort. Försök att se till att få hjälp med saker och ting som ska göras i hemmet. Hemstäd är en ganska enkel sak att ordna. Boka tid med en städfirma som varje vecka kommer och städar ert hem. Då har ni den tiden att kunna göra något annat, kanske tillsammans dessutom.