Har ni äntligen bestämt er?

Har ni efter flera år tillsammans äntligen bestämt er för att gifta er? Det kan vara ett stort beslut som man tar i livet. Det kan finnas flera anledningar till varför man bestämmer sig för att gifta sig och hos alla så är det av kärlek till varandra som är den avgörande orsaken.

Bröllopsfest

Planera vigsel

Det är en hel del som ska planeras när man ska gifta sig, det är först och främst vigseln som ska genomföras innan själva bröllopsfesten kan gå av stapeln. Ni ska bestämma hur ni ska vigas. Ska det vara ett kyrkligt eller en borgerlig vigsel? Oavsett hur ni väljer så måste detta planeras med kyrka respektive borgerlig vigselförrättare. Ni kanske har lite tankar på hur er vigsel ska se ut så diskutera detta med den som ska viga er. Oavsett om det är i kyrkan eller i någon annan lokal så kan ni få sätta er prägel på vigseln.

Planera bröllop

För att det ska kunna bli en bröllopsfest så behöver man gäster. Det är viktigt att skicka ut inbjudan i god tid till de planerade gästerna. Det ska också bokas lokal där festligheterna ska hållas. Innan ska festlokalen dukas upp med allt för att få en trevlig tillställning. Det kan vara bra att få hjälp med olika delar som gör att man inte själv behöver hålla på och förbereda allt inför bröllopsfesten. Se till att ha personal och hjälpredor som sköter servering, disk och allt som har med köket att göra. Ni som bröllopspar och era gäster ska bara få njuta av god mat och en härlig bröllopsfest.