Inreda ert gemensamma hem

Som nygifta så kommer ni mest troligt att flytta till något gemensamt. Hur ni har bott tidigare kan ha betydelse på hur ni kommer att inreda ert gemensamma hem. Det kan mycket väl vara så att ni hunnit samla på er en massa saker som var och en vill placera i det blivande hemmet.

Här gäller det att både kunna ge och ta. Kanske inte två bohag får plats i er nya bostad. Utan ni kanske får göra er av med möbler som kanske inte passar in. Se till att ta den diskussionen ganska tidigt innan nya stället ska möbleras upp. Det kan mycket väl bli så att ni måste köpa något nytt som passar bättre och som båda kommer överens om. Kolla in myhomemyway.se som just säljer inredning online. Det finns garanterat något som ni kan komma överens om som skulle passa fint i ert nu gemensamma hem.

Det är viktigt att båda är överens om vad som ska säljas, kastas eller till och med skänkas bort till något välgörande ändamål. Vissa möbler kan ha stor betydelse för någon av er och kanske det går att hitta någon plast för detta i er inredning. prata om vilka drömmar ni har och vad som ni tycker passar in i ert nya hem. Skriv ner en lista på saker som ni absolut vill ha kvar från ert gamla bohag. Om ni inte har allt för stor skillnad i hur ni vill att ett hem ska se ut så kan det lösa sig relativt smärtfritt.

Men kom ihåg att det inte är något fel med att låta var och en ha sitt eget utrymme om det finns rum för saker som intressen och hobbyer som ni inte delar. Om ni planerar för ett eller annat rum som passar in på denna beskrivning är det viktigt att respektera varandras val och låta var och en få bestämma över detta utrymme. Men var inte så pass kontrollerande att inte tillåta tips och råd. Försök fortfarande designa utrymmet tillsammans i den utsträckning det är möjligt.