Planera ditt bröllop

Att planera sitt bröllop är en mycket spännande upplevelse men som av många även upplevs som stressig. Vi ska därför ge dig några av våra bästa tips för att du ska kunna få en trevlig bröllopsplanering. Det första du vill fixa är säkert klänningen och givetvis även vart och när bröllopet ska hållas. Men när det är ur vägen är det dags att planera för bröllopsfesten.

Slå gästerna med häpnad med bästa bröllopsfesten

Dekorationerna är A och O på bröllopsfesten och på nätet finns en hel del att välja på. Satsa på fin dukning med dekorationer så som ballonger, girlanger och fina ljuslyktor. Givetvis kommer era dekorationer vara beroende av vilken lokal ni ska ha bröllopet i. Kanske ska ni till och med ha ett bröllop utomhus?

Maten är också viktig, vad ska du bjuda gästerna på? Du kan välkomna dem med en god välkomstdrink när de anländer till festligheterna. Många kör sedan på trerätters middag med förrätt, varmrätt och efterrätt. Om du ska laga maten själv är det klokt att välja rätter som kan lagas i förväg.

Vi ska inte heller glömma bröllopstårtan! Det är inte jättesvårt att baka en fantastisk bröllopstårta på egen hand och du kan då välja precis de smaker och det utseende du vill!